');
 • Vacature Business Improvement Mentor

 • Let op!!
  Dit is een vacature om als zelfstandig ondernemer, fulltime of parttime of als extra dienst voor jouw bedrijf, aan de slag te gaan als Business Improvement Mentor met een licentie van de VALUEWALKER methode.

  NU IS HET JOUW BEURT!
  Zet je leven niet 'on hold'. Deel jouw levenservaring en kennis. Word BUSINESS MENTOR voor bedrijven met 1 tot 20 medewerkers.

 • Het grootste voordeel voor een business mentor is dat je al je vaardigheden, waarden, talenten en ervaringen uit het verleden kan verzamelen en verpakken in een pakket dat leuk, uitdagend en nuttig is voor anderen en dat het ook nog goed betaalt.
 • De vaardigheden en hulpmiddelen die je bij VALUEWALKER hebt opgedaan, gaan jou in staat stellen om jouw eigen business mentor praktijk te starten en snel te ontwikkelen om eigenaren van kleine bedrijven te ondersteunen.
 • Professioneel mentor zijn kan jouw persoonlijke missie vervullen en jouw grootste gaven en talenten volledig benutten. Als extra bonus is VALUEWALKER jouw uitgebreide familie, - verbindingen van deze kwaliteit zijn fantastisch.
 • Ik ben enthousiast om het VALUEWALKER Business Mentor programma te mogen introduceren. Deze pagina bevat alle informatie die je nodig hebt om een beslissing te nemen en de reis te beginnen. Dus laten we gaan!

  De VALUEWALKER methode is ontworpen om kleine bedrijven (1 tot 20 medewerkers) te helpen efficiëntere bedrijfssystemen en processen te ontwikkelen. De innovatieve VALUEWALKER benadering van systeemontwikkeling en procesverbetering omvat krachtige en bewezen technieken die door veel grote bedrijven worden gebruikt.

  De VALUEWALKER methode  omvat de beginselen van Six Sigma, Lean Thinking en The Theory of Constraints. De unieke VALUEWALKER methode transformeert deze vaak complexe en dure bedrijfsproces-management strategieën in een veel intuïtievere en beheersbare oplossing voor kleine bedrijven.

  Zonder twijfel, de meest effectieve manier om bedrijven te helpen bij het leren en profiteren van de VALUEWALKER methode, is hen toegang te geven tot een Business Mentor.

  VALUEWALKER wil samenwerken met personen en bedrijven die geïnteresseerd zijn om als Business Mentor de VALUEWALKER methode aan te bieden aan kleine bedrijven.

  Het is niet de wens van VALUEWALKER om een uitputtend business coaching-programma op de markt te brengen zoals anderen dat doen. Onze focus ligt op het helpen van bedrijfseigenaren en managers van kleine bedrijven om de meest fundamentele zakelijke vaardigheden te leren, namelijk hoe je door projectmatig te werken effectieve bedrijfssystemen en processen kunt creëren. Deze expertise kan worden toegepast op alle zakelijke functies, waaronder marketing en verkoop, operations en administratie.

  De volgende informatie biedt een meer gedetailleerd beeld van ons Business Mentor programma.

 • Missie en doel

  Het VALUEWALKER Mentor Programma heeft de volgende vier doelstellingen:

  1. Leer ondernemers de VALUEWALKER methode (zie hieronder). Help ondernemers te leren hoe ze betere bedrijfssystemen en processen kunnen maken met behulp van de VALUEWALKER methode die speciaal is ontworpen voor kleine bedrijven.
  2. Creëer een cultuur van uitmuntendheid. Help ondernemers en managers een bedrijfscultuur van discipline en uitmuntendheid te creëren die maximale resultaten oplevert, zelfs wanneer de eigenaar er niet bij is. Maak het bovendien mogelijk voor bedrijfseigenaren om hun bedrijf op een dag te repliceren op nieuwe markten, het te verkopen voor een hoge prijs of iemand in te huren om het voor hen te runnen.
  3. Vervul de VALUEWALKER missie. Help ondernemers om klantenloyaliteit, winstgevendheid en groei drastisch te verbeteren door de prestaties van hun vitale bedrijfssystemen en processen te optimaliseren.
  4. Voeg waarde toe aan de Business Mentor. Bied kwaliteitsproducten/diensten en een innovatief bedrijfsverbeteringsmodel om Business Mentoren te helpen op te vallen in de markt. En hun in staat stellen hun klanten de hierboven genoemde missie en doelen te bereiken en een goed inkomen te verdienen voor het leveren van uitzonderlijke en meetbare waarde.
 • De VALUEWALKER methode

  De VALUEWALKER Business Mentor geeft les, bewaakt en/of implementeert de VALUEWALKER methode. In het algemeen omvat deze bedrijfsverbeteringsmethode de volgende drie belangrijke elementen:

  1. Principes en werkwijzen. Dit is een methode voor het systematiseren en verbeteren van elk bedrijf. De VALUEWALKER methode omvat het creëren van een blauwdruk van het bedrijf en het bouwen van krachtige bedrijfssystemen en processen die zich richten op de zes elementen; proces, componenten, mensen, kwaliteit, snelheid en meten. Het bevat ook projectmatig werken, systeemdenken en de basisprincipes van Six SigmaLean Thinking en The Theory of Constraints. Het voltooien van specifieke actieplannen zal resulteren in groei-producerende, klantvriendelijke, verspilling verwijderende, winstgevende bedrijfssystemen en processen.
  2. Online VALUEWALKER Business Mentor Academy. Dit online training/cursus platform voor mentoren is ook beschikbaar voor ondernemers, managers en werknemers, indien gewenst, om hen te helpen zich te bekwamen in de VALUEWALKER methode.
  3. Workshop voor bedrijfsverbetering. Dit is een maandelijkse workshop van maximaal 2 uur voor ondernemers, managers en/of medewerkers. Het doel is om de principes van de VALUEWALKER methode toe te passen voor het ontwikkelen en verbeteren van bedrijfsbeleid en activiteiten. Deze bijeenkomst is een geweldige plek voor de Business Mentor om les te geven, te leiden en te schitteren.
 • De markt

  Er zijn momenteel drie primaire markten.

  1. Start-ups en bedrijven in een vroeg stadium. Deze bedrijven met geen of weinig werknemers hebben de VALUEWALKER methode nodig om 1) georganiseerd te worden, 2) een basis en een systeemkader voor hun activiteiten te creëren, 3) goede ideeën en methoden voor het opzetten van effectieve bedrijfssystemen te leren, en 4) om systemen te installeren die het bedrijf er professioneel laten uitzien en klanten meteen vanaf het begin tevreden stellen. Naarmate jonge bedrijven groeien, raken ze meer geïnteresseerd in kwaliteit en efficiëntievraagstukken. Ondernemers in een vroege fase hebben veel voordeel bij een Business Mentor. Naarmate het bedrijf groeit, kun je, als de Business Mentor met de VALUEWALKER methode, een betrouwbare relatie of misschien zelfs vriend worden van de ondernemers.

  2. Oudere en groei-georiënteerde bedrijven. Deze bedrijven hebben al werkende bedrijfssystemen. De focus van de Business Mentor ligt op verbetering, kostenbesparingen, loyale klanten creëren en operationele systemen opzetten die inspelen op de eisen van groei.

  De Business Mentor kan een belangrijke rol spelen door:

  • Het uitvoeren van hands-on werk om vitale systemen van de klant te verbeteren
  • Het verstrekken van toezicht en begeleiding aan de werknemers van het bedrijf
  • Het geven van workshops voor bedrijfsverbetering
  • De belangrijkste probleemoplosser, efficiëntie-expert en procesverbeteringsspecialist te worden
  • Het creëren van beproefde bedrijfssystemen voor een "prototype" bedrijf dat moet worden gerepliceerd of in franchise moet worden gebracht in andere markten


  3. Nichemarkten. 
  Door de ontwikkeling van niche- of verticale markten wordt de Business Mentor een expert in die branche. Wanneer deze gespecialiseerde kennis wordt gebruikt om effectieve systemen te creëren, wordt voortdurend waarde toegevoegd. Met elke nieuwe klant kan geput worden uit een groeiende kennis en oplossingen. Dit betekent niet dat systemen precies van het ene bedrijf naar het andere worden gekopieerd. Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke manier om dingen te doen. Algemene best practices en bewezen principes kunnen worden hergebruikt zonder belangenconflict.

            

 • Certificering en investering

  De VALUEWALKER Business Mentor kan een informele certificering behalen door online de cursus in het VALUEWALKER Academy platform te voltooien. Het certificatieproces omvat ook de indiening en goedkeuring van een blauwdruk van haar of zijn eigen bedrijf en een voltooid bedrijfssysteem. De Business Mentor wordt tijdens dit proces ondersteund en begeleid om succes te verzekeren.

  De financiele investering voor de VALUEWALKER Business Mentor Licentie is € 4997 excl. btw per jaar, te betalen bij aanvang of 12 maandelijkse termijnen van € 497 excl btw. De licentieperiode is 3 jaar en wordt daarna verlengd voor telkens een jaar.

 • Hoe nu verder?

  STAP 1. Neem contact op voor het plannen van een kennsimakingsgesprek en intakegesprek.

  STAP 3. Ondertekenen van DE VALUEWALKER METHODE licentieovereenkomst en start met de Business Performance Mentor cursus en de start van je eigen business mentor praktijk.

 • Dit is veel meer dan alleen een cursus...

  De beste cursus ter wereld zal geen resultaten opleveren als je er niet naar handelt. En de persoonlijke verantwoordelijkheid, feedback, en ondersteuning die je van mij als jouw mentor tijdens maar ook na de cursus en doorlopend bij het opbouwen van jouw eigen business mentor praktijk krijgt, zorgen ervoor dat je actie onderneemt en hindernissen overwint zodra ze zich voordoen.

  Dit is geen Facebook-groep of andere vorm van community ondersteuning zoals bij de meeste cursussen. Ik bied persoonlijke ondersteuning om tijdens en na de cursus het ook echt in de praktijk uit te voeren zodat jij jouw doelen voor het opbouwen van je eigen business mentor praktijk gaat realiseren, inclusief meerdere manieren om hulp te krijgen waaronder:

  • 1-op-1 milestone gesprekken
  • Ongelimiteerd email en WhatsApp support met 24 uur response tijd (tijdens werkdagen).

  De cursus heeft de volgende modules en hoofdstukken:

 • De basis module

  • De problemen
  • De oplossing
  • Focus & Invloed
  • Introductie VALUEWALKER methode
 • De leiderschapsmodule

  • Systeemimplementatie
  • Leiderschap
  • Projectmatig werken
  • Aan de slag
 • De blauwdruk module

  • Missie, Waarden, Visie
  • Wat zegt de klant
  • Wat zegt de medewerker
  • SWOT anlayse
  • Strategie
  • Balanced Scorecard
  • Structuur van het bedrijf
  • Systeem raamwerk
 • De systemen module

  • Proces
  • Componenten
  • Mensen
  • Kwaliteit
  • Snelheid
  • Meten
 • Waardebepaling module

  • Wat is bedrijfswaarde
  • Wanneer is bedrijfswaarde belangrijk
  • Verschil tussen waarde en prijs
  • Waarderingsmethodes
 • Meestgestelde vragen

 • Past dit wel bij mij?

  Als je de test hebt gedaan en daarna nog een aantal essentiële vragen beantwoord wilt hebben voordat je contact met mij opneemt, bekijk dan deze lijst die ik heb samengesteld met de meest gestelde vragen van andere mensen. Als je je vraag hier niet ziet, neem dan  contact op via het contactformulier of whatsapp en ik ga je alle antwoorden geven die je nodig hebt!

  Niets is perfect voor iedereen. Deze vragen gaan in op of dit past bij jouw stijl en omstandigheden.

  Hoe verschilt deze business performance mentor cursus van andere cursussen voor mentoren?
  De cursus verschilt op minstens drie manieren van andere cursussen voor business mentoren.

  Ten eerste is deze cursus niet alleen informatie. Ik ga je geen informatie geven en het je dan zelf laten uitvogelen. Ik bied echt ondersteuning, wat betekent dat ik in samenwerking met jou ga werken om jouw succes te garanderen. De ontwikkeling van jou en jouw business mentor praktijk is 100% uniek. Daarom werk ik altijd 1-op-1 en niet met groepen. Ik ga jou leren kennen en al jouw vragen per e-mail of whatsapp binnen 24 uur op werkdagen beantwoorden. Ook hebben we één of meerdere persoonlijke ontmoetingen bij jou of op mijn kantoor.

  De tweede manier waarop deze cursus verschilt van andere cursussen is dat het je alles biedt wat je nodig hebt om te leren hoe je een business mentor praktijk kunt opbouwen. Andere programma's leren je een klein stukje van de puzzel. Ik geef je de hele puzzel. En ik houd 'je hand vast' en begeleid je door alle stukken met elkaar te verbinden. Je leert alles wat je nodig hebt om een succesvolle business mentor praktijk op te bouwen.

  Ten slotte is de cursus anders, omdat ik jouw resultaten garandeer. Als je de tijd neemt, het werk doet en contact opneemt met mij als jouw mentor voor hulp wanneer je het nodig hebt, garandeer ik dat je het opbouwen van een business mentor praktijk onder de knie krijgt. Als dat niet gebeurt, neem ik persoonlijk contact met jou op en werken we samen om jou weer op het goede spoor te krijgen.

   

 • Hoe overtuig ik mijn man / vrouw / partner om mij dit te laten doen?

  Het opstarten van een business mentor praktijk vraagt tijd en inzet. Het kan tegelijkertijd uitdagend, eng en opwindend zijn. Het hebben van de steun van de ander is belangrijk en kan een verschil maken in je succes. Ik wil dat je die ondersteuning hebt. Doe de test, bekijk samen deze website en praat samen over jouw doelen, de veranderingen die je in jouw leven wilt, en hoe toegewijd je bent om dit te laten werken.

   

 • Ik moet snel geld verdienen. Zal dit helpen?

  Als je vandaag geld nodig hebt, dan is dit NIET voor jou. Het is geen snel-rijk-worden systeem. Het is een educatief programma voor het bouwen van een duurzame business mentor praktijk voor de lange termijn.

   

 • Hoeveel kan ik verdienen als Business Mentor?

  Afhankelijk van de motivatie, beschikbare tijd, middelen, jouw operationele kosten en marktomstandigheden kan een Business Mentor als zelfstandig ondernemer met een eigen pratkijk met de VALUEWALKER methode een bruto ondernemersinkomen genereren van € 80.000 en meer per jaar.

   

 • Is er een garantie dat dit voor mij zal werken?

  Als je de tijd neemt, het werk doet, en vragen blijft stellen aan mij als jouw mentor, dan ga je met succes een business mentor praktijk opbouwen. Als dit om de een of andere reden niet lukt dan maak ik  een aangepast correctieplan om jouw blokkades te bepalen en geef ik jou specifieke actiestappen om toch succesvol een business mentor praktijk te starten. Als dat plan niet werkt, dan geef ik de door jou aan mij betaalde licentie fee voor het eerste jaar 100% terug.

   

 • Wat als ik twijfels heb?

  Soms staan we ons eigen succes in de weg. Hier zijn de meest gestelde vragen die ik heb ontvangen over mindset, mentaliteit en twijfels over jezelf.

   

 • Hoe weet ik of ik er klaar voor ben?

  Ben je er klaar voor om met mij te werken aan jouw eigen business mentor praktijk? Alleen jij kunt dat beantwoorden. Lees en herlees deze website, maak de test en je kunt vrijblijvend onbeperkt vragen aan mij stellen. Op die manier heb je meer dan genoeg informatie over mij en de VALUEWALKER METHODE. Het enige dat overblijft is dat jij beslist of je deze reis gaat maken of niet. Als je bereid en in staat bent om de tijd te nemen en het werk te doen, dan ben ik hier om je te ondersteunen.

   

 • Ik wil niet dat dit weer een ander ding is dat ik begin en niet af maak.

  Dat wil ik ook niet! Mijn doel is hetzelfde als dat van jou: voor jou om een succesvolle business mentor praktijk op te bouwen die jouw doelen ondersteund. Je zult er niet komen tenzij je echt het werk doet en stap voor stap met mijn ondersteuning en de VALUEWALKER METHODE jouw mentor praktijk gaat opbouwen.

   

 • Wat als ik niet goed ben in dingen gedaan krijgen?

  Ik kan het werk niet voor jou doen, maar ik heb er wel alles aan gedaan om de VALUEWALKER METHODE en de business performance mentor cursus zo goed mogelijk te maken. Elke module van de cursus is onderverdeeld in korte lessen en elke les bevat  werkbladen, voorbeelden en andere bronnen die je nodig hebt om het toe te passen. Je kunt doorlopend mij als jouw mentor om feedback en advies vragen. Ik hoop dat dit alles je zal motiveren om dingen voor elkaar te krijgen!

   

 • Ben ik wel geschikt om mij te laten begeleiden door een mentor?

  Om te leren hoe je een business mentor praktijk kunt starten krijg je mij als jouw persoonlijke mentor.
  Je bent geschikt voor ondersteuning door een mentor als: 

  • Jouw mentor erop  kan vertrouwen dat jij bereid bent het werk te doen en de gemaakte afspraken nakomt.
  • Dit het juiste moment voor jou is om ondersteuning van een mentor te accepteren.
  • Je volledig bereid bent om het werk te doen en de mentor de mentoring laat doen.
  • Je houdt jouw woord zonder tegenspartelen of te saboteren.
  • Je geeft de mentor het voordeel van de twijfel en bent bereid nieuwe concepten of andere manieren te proberen.
  • Als je voelt dat je niet krijgt wat je nodig hebt of verwacht van de mentor, dan ga je dit delen met de mentor zodra je het voelt en vertel je wat jij wilt en vraag je wat je nodig hebt.
  • Je bent bereid om het zelfvernietigende gedrag dat jouw succes beperkt, te elimineren of aan te passen.
  • Je bent iemand die de eer voor jouw succes met de mentor kan delen.

   

 • Wat is het verschil tussen een coach en een mentor?

  Een coach lijkt in eerste instantie veel op een mentor, ten slotte is het uiteindelijke doel van een coach ook om iemand gemotiveerd en succesvol te krijgen. Het proces wat er naar toe leidt is echter anders, het ligt aan de persoon of die behoefte heeft aan een coach of een mentor.

  Bij coachen wordt er gekeken naar meer diepgang. Je wordt zelf uitgedaagd om actie te ondernemen en de coach ondersteunt alleen bij de zoektocht naar motivatie en laat jou zelf te werk gaan zonder te veel direct te adviseren. Het gebeurt daardoor vaak dat ondernemers liever, vooral in eerste instantie, geen coach willen omdat het te veel tijd kost en het proces langer duurt. Het is wel zo dat er toch een behoefte is om advies te krijgen en ondersteuning, gelukkig kun jij als business mentor deze taak op jou nemen.

  De mentor heeft in vergelijking tot een coach een actievere rol en hoort de ondernemer al snel te motiveren en advies te geven over de beste te ondernemen stappen. Bij de business mentor gaat het dan ook niet om langdurige gesprekken waarbij je een soort zoektocht in gaat. Een business mentor geeft juist direct, helder en bruikbaar advies.
  Een coach zal dan ook niet altijd ervaring hebben in het zakelijke gebied waarin hij de ondernemer coacht terwijl een business mentor met de VALUEWALKER METHODE juist die ervaring wel heeft en dit overbrengt. Als business mentor richt jij je dan ook op de volgende punten:

  • De VALUEWALKER methode implementeren.
  • Direct & bruikbaar advies geven.
  • Deuren openen voor de ondernemer.
  • Ervaring & expertise overbrengen.
  • Kort & krachtige ondersteuning bieden.

   

 • Aanvragen kennismakingsgesprek

  Vul dit formulier in voor het aanvragen van een kennismakingsgesprek. 

  Verstuur

 • Voor deze plaatsen en omgeving zoeken we een business mentor

 • Alkmaar

  Almelo

  Almere

  Alphen Aan Den Rijn

  Amersfoort

  Amstelveen

  Amsterdam

  Apeldoorn

  Arnhem

  Assen

  Barendrecht

  Barneveld

  Bergen Op Zoom

  Breda

  Capelle Aan Den Ijssel

  De Friese Meren

  Delft

  Den Bosch

  Den Haag

  Den Helder

  Deventer

  Doetinchem

  Dordrecht

  Ede

  Eindhoven

  Emmen

  Enschede

  Goeree Overflakkee

  Gooise Meren

  Gouda

  Groningen

  Haarlem

  Haarlemmermeer

 • Hardenberg

  Harderwijk

  Heerenveen

  Heerhugowaard

  Heerlen

  Helmond

  Hengelo

  Hilversum

  Hollands Kroon

  Hoogeveen

  Hoorn

  Houten

  Kampen

  Katwijk

  Kerkrade

  Krimpenerwaard

  Lansingerland

  Leeuwarden

  Leiden

  Leidschendam Voorburg

  Lelystad

  Lingewaard

  Maastricht

  Meierijstad

  Middelburg

  Nieuwegein

  Nijmegen

  Nissewaard

  Noordoostpolder

  Oosterhout

  Oss

  Overbetuwe

  Pijnacker Nootdorp

 • Purmerend

  Ridderkerk

  Rijswijk

  Roermond

  Roosendaal

  Rotterdam

  Schagen

  Schiedam

  Sittard Geleen

  Smallingerland

  Soest

  Spijkenisse

  Stichtse Vecht

  Súdwest Fryslân

  Terneuzen

  Tilburg

  Utrecht

  Utrechtse Heuvelrug

  Veenendaal

  Veldhoven

  Velsen

  Venlo

  Vlaardingen

  Waalwijk

  Weert

  Westland

  Woerden

  Zaanstad

  Zeist

  Zoetermeer

  Zutphen

  Zwijndrecht

  Zwolle