');
 • Over ons

 • Hallo, ik ben Jelke Schaafsma,

  Veel bedrijven mislukken in de eerste paar jaar, ook zijn er bedrijven die al wat langer bestaan het niet lukt om te groeien. Ook het bedrijf repliceren of verkopen voor een goede prijs of laten runnen door een manager mislukt vaak, maar dat wist je al. Wat je misschien niet weet, is de echte reden waarom ze worstelen om te overleven, en hoe je een gelijksoortig lot kunt vermijden tijdens deze economisch uitdagende tijden! 

  Ik heb meer dan 25 jaar in loondienst en als zelfstandig interimmer besteed aan werken als Branche Manager, Product Marketing Manager, Key Accountmanager en Business Developer voor grote nationale en internationale bedrijven. Ik heb gewoond en gewerkt in Nieuw-Zeeland, Curacao en Bonaire, Nederlandse Antillen, nu woon ik in Oisterwijk, Noord-Brabant.

  Ook ben ik Managing Director, mede-eigenaar en oprichter geweest van een innovatieve  postcard-marketing software start-up en een fintech software start-up met een online tool voor het maken van bedrijfswaarderingsrapporten. Als interimmer ben ik enkele maanden Chairman of the Board geweest van de Nederlands Canadese Kamer van Koophandel en heb ik nog iets meer dan een half jaar gewerkt in Den Haag als adviseur innovatiekrediet voor RVO, dit is een onderdeel van het ministerie van economische zaken.

  Tijdens mijn carrière heb ik met honderden ondernemers gewerkt. Nu draag ik mijn waardevolle kennis, kunde en ervaringen als Business Improvement Mentor, met de VALUEWALKER methode, over aan ondernemers en managers van bedrijven met 1 tot 20 werknemers.

  Het grootste voordeel voor mij als Business Improvement Mentor is dat je al je vaardigheden, waarden, talenten en ervaringen uit het verleden kan verzamelen en verpakken in een pakket dat leuk, uitdagend en nuttig is voor andere ondernemers.

 • Missie en doel

  Met de VALUEWALKER methode heb ik de volgende vier doelstellingen:

  1. Leer ondernemers de VALUEWALKER methode. Help ondernemers te leren hoe ze betere bedrijfssystemen en processen kunnen maken met behulp van de VALUEWALKER methode die speciaal is ontworpen voor bedrijven met 1 tot 20 werknemers.

  2. Creëer een cultuur van uitmuntendheid. Help ondernemers en managers een bedrijfscultuur van discipline en uitmuntendheid te creëren die maximale resultaten oplevert, zelfs wanneer de eigenaar er niet bij is. Maak het bovendien mogelijk voor bedrijfseigenaren om hun bedrijf gezond te maken, te laten groeien en op een dag te repliceren op nieuwe markten, het te verkopen voor een hoge prijs of iemand in te huren om het voor hen te runnen.

  3. Vervul de VALUEWALKER missie. Help ondernemers om klantenloyaliteit, winstgevendheid en groei drastisch te verbeteren door de prestaties van hun vitale bedrijfssystemen en processen te optimaliseren.

  4. Voeg waarde toe aan de Business Improvement Mentoren. Bied kwaliteitsproducten/diensten en een innovatief bedrijfsverbeteringsmodel om Business Improvement Mentoren te helpen op te vallen in de markt. En hun in staat stellen hun klanten de hierboven genoemde missie en doelen te bereiken en een goed inkomen te verdienen voor het leveren van uitzonderlijke en meetbare waarde.