');
 • Innovatie leidt tot baanbrekende prestaties!

 • Veel bedrijfsadviseurs zullen jou vertellen dat innovatie de kern vormt van elk uitzonderlijk bedrijf. Wat is innovatie? Het kan een nieuwe uitvinding, technologie, proces of bedrijfsconcept zijn. Meestal is het echter een aanzienlijke verbetering ten opzichte van iets dat al bestaat. Het is de vaardigheid om de nieuwe "beste oplossing" te ontwikkelen, vanuit het oogpunt van de klant.

  Innoveer jouw systemen en processen

  Jouw hele bedrijf is jouw product; het bestaat uit een netwerk van onderling verbonden en onderling afhankelijke systemen en processen. Continue innovatie op systeemniveau is de sleutel tot jouw succes. Je hoeft geen nieuwe technologie te verzinnen, maar je kunt wel een systeem voor klantenservice uitvinden waarmee je jouw concurrentie wegblaast.

  Continue systeemverbetering stimuleert succes

  Simpel gezegd, als je ‘s-ochtends opstaat, wanneer je aan het werk gaat, denk dan aan manieren om je bedrijf te verbeteren. Laat een filosofie van "continue verbetering" jouw medewerkers en activiteiten naar betere prestaties leiden.

  Doorlopende aandacht voor het verbeteren van bedrijfssystemen en processen is de enige manier om excellente medewerkers, producten en bedrijven te ontwikkelen en het is de manier om klantenloyaliteit, winstgevendheid en groei te vergroten. Om een resultaatgerichte cultuur te hebben, is een vastberaden discipline nodig om het elke dag beter te doen dan de dag ervoor.

  Dat is echter nog maar het begin. De Business Mentor kan met de VALUEWALKER methode jouw activiteiten bij het opbouwen van je systeem begeleiden, zodat je het goed doet, de Business Mentor kan door zijn of haar ervaring met deze methode dit doen in de helft van de tijd.