');
 • Bedrijfssystemen zijn jouw bouwstenen voor succes!

 • Ik weet dat het hebben van een bedrijf veel dagelijkse uitdagingen en frustraties met zich meebrengt die een groot deel van jouw plezier kunnen wegnemen. Ik heb verschillende bedrijven gehad en heb door de jaren heen met veel ondernemers gewerkt. Helaas had ik een groot deel van mijn carrière nodig om de beste manier te vinden om elk bedrijfsprobleem op te lossen en de meeste pijn en zorgen te elimineren.

  Heb je ook wel eens één van deze of soortgelijke gedachten gehad?

  • Mijn trage kasstroom bezorgt mij veel stress.
  • Ik kan geen goede mensen vinden.
  • Onze kwaliteit moet worden verbeterd.
  • Medewerkers verspillen tijd.
  • Ik krijg niet genoeg verkoopleads.
  • De winst is gedaald.

  Met de VALUEWALKER methode wil ik je laten zien hoe goed ontworpen systemen en processen de oplossingen zijn voor de meeste van jouw zakelijke problemen. Je denkt misschien: "Ik heb al systemen." En ik weet dat je die al hebt. Maar begrijp je de ware aard van bedrijfssystemen wel volledig, en hoe je ze kunt ontwikkelen voor maximale resultaten.

  Ontdek de kracht van effectieve bedrijfssystemen.
  Effectieve systemen zijn de essentiële bouwstenen van elk succesvol en winstgevend bedrijf; ze omvatten elke zakelijke functie! Het vermogen om effectieve systemen en processen te creëren is een geleerde vaardigheid gebaseerd op krachtige en bewezen principes. De VALUEWALKER methode laat jouw zien hoe je de kracht van jouw bedrijfssystemen kunt benutten om een krachtig bedrijf te creëren die jouw klantenloyaliteit, winstgevendheid en zakelijk succes zal vergroten.

  Wat is een effectief systeem? Het is een procedure, proces of methode die een consistent en meetbaar resultaat oplevert. Systemen stellen jouw bedrijf in staat om het belangrijkste doel te bereiken. Winstgevend klanten te vinden en te behouden, zelfs zonder jouw hands-on betrokkenheid!

  Goede systemen zijn de "magische formule" voor succes! Ze verhogen de efficiëntie, bereiken doelstellingen en geven klanten elke keer weer wat ze willen. Ze zijn de oplossing voor frustraties, verspilling van middelen, slechte prestaties en andere zakelijke problemen.

  Hoewel de juiste mensen cruciaal zijn voor een bedrijf, heeft een volwassen bedrijf volledig ontwikkelde systemen en is het systeemafhankelijk in plaats van afhankelijk van mensen.

  Indien goed ontworpen en geïmplementeerd, verhogen systemen de cashflow en winst. Het financiële rendement van goede bedrijfssystemen is veel groter dan de kosten van hun ontwikkeling.

  Wanneer ik zaken doe, raak ik niet meer zo gefrustreerd met mensen. Ik zie nu slecht ontworpen of uitgevoerde systemen. En de persoon die meestal fout is, is de bedrijfseigenaar, niet de werknemer. De ondernemer, bedrijfseigenaar of managers hebben gefaald om een effectief systeem of proces te installeren. Zou dat jou kunnen overkomen?

  Systeemontwikkeling is vakmanschap
  Ik ga nu een nogal gewaagde uitspraak doen: het ontwikkelen van effectieve bedrijfssystemen en processen is de primaire vaardigheid die moet worden beheerst door de eigenaar/ondernemer van kleine bedrijven met 1 tot 20 medewerkers! Alle bedrijfsfuncties, waaronder marketing, financiën en operationele zaken, vallen binnen de reikwijdte van dit unieke vakmanschap.

  Wanneer al jouw systemen en processen (marketing, boekhouding, klantenservice, personeel, productie, orderafhandeling, enz.) vooraf bepaalde, consistente en gewenste resultaten opleveren, groeit jouw bedrijf.

  Op een dag kun je jouw bedrijf verkopen voor een hoge prijs, of het op andere markten repliceren of iemand inhuren om het voor jou te beheren. Je gaat genieten van de rijke oogst van je werk. Er is geen andere manier!

  Het ontwikkelen van effectieve bedrijfssystemen is zowel een kunst als een wetenschap. Ik leer je hoe het moet met de VALUEWALKER methode. Ik denk dat dit de beste investering is die je kunt doen. Er is geen risico, dus neem een kijkje.

  In het volgende artikel bespreek ik hoe de kwaliteit en efficiëntie van jouw bedrijfssystemen leidt tot lagere kosten, hogere winst en een concurrentievoordeel, precies wat je nodig hebt in deze economie!