');
 • 10 Verschillende Bedrijfssystemen die “Direct” de winst verhogen!

 • Veel kleine bedrijven hebben systemen en processen van een laag niveau die ze voortdurend veranderen als medewerkers komen en gaan. Echter, sommige eigenaren en managers hebben de juiste visie en ontwikkelen bedrijfssystemen van een hoog niveau die leiden tot een resultaatgerichte cultuur, enthousiaste klanten, en een welvarende onderneming. Welk cijfer zou jij jouw bedrijfssystemen en processen geven?

  Nu zou ik niet zo geobsedeerd zijn door het ontwikkelen van effectieve bedrijfssystemen als ze niet zouden zorgen voor echt meer geld op de bank. Vergis je niet; goede bedrijfssystemen en processen zullen de winst, de dividenden van belanghebbenden en jouw persoonlijke beloning die je mee naar huis neemt verhogen!

  Goede systemen verhogen de omzet en verlagen de kosten.

  Hieronder vind je een lijst met tien manieren waarop bedrijfssystemen een direct en meetbaar rendement opleveren op jouw investering in tijd, moeite en financiële middelen.

  1. Effectieve marketing en verkoopsystemen genereren meer leads en hogere conversie percentages, dus meer omzet (hogere omzetten verminderen het aantal dagen om het maandelijkse break-even-punt te bereiken en daardoor vergroten ze de winst).

  2. Soepel werkende bedrijfssystemen verhogen de klanttevredenheid en loyaliteit (tevreden klanten keren terug om meer producten te kopen).

  3. Goede operationele systemen verminderen fouten, defecten, verspilde tijd en nabewerking (hoge kwaliteit verlaagt de kosten van materialen en arbeid).

  4. Goed ontworpen bedrijfssystemen verhogen de efficiëntie, productiviteit en doorvoer van goederen en diensten naar klanten (snelle processen verlagen de kosten).

  5. Hoogwaardige systemen minimaliseren dat klanten producten terugbrengen (minder verzendkosten, boekhouding en recyclingkosten).

  6. Snelle systemen en processen verkorten levering / doorlooptijd (klanten kiezen voor jou in plaats van de concurrentie).

  7. Effectieve bedrijfssystemen versnellen de omloopsnelheid van voorraden en debiteuren (lagere voorraden, snellere incasso's en versnelde kasstromen verlagen de kosten).

  8. Efficiënte bedrijfssystemen en processen verminderen het aantal werknemers dat nodig is om het werk gedaan te krijgen (minder werknemers verminderen de arbeidskosten).

  9. Goede systemen stellen mensen in staat om boven hun vaardigheidsniveau uit te komen (minder dure mensen kunnen taken van een hoger niveau uitvoeren, waardoor lagere de arbeidskosten).

  10. Goed ontworpen systemen en processen vereisen minder toezicht en minder management (minder managers betekent lagere administratieve kosten).

  Wees niet sceptisch

  Het is financieel zinvol om een Business Mentor in te huren voor het samen ontwikkelen van effectieve bedrijfssystemen en processen, omdat het de enige manier is om een duurzaam bedrijf op te bouwen. De alternatieve systemen van een laag niveau zullen je potentieel beperken en je op een schroothoop doen belanden net als de andere 85% van de kleine bedrijven die niet presteerden.

  Dus wacht niet nog een dag! Kies het bedrijfssysteem dat jou de meeste frustratie geeft en verander het in een systeem dat klanten prettig vinden en jou meer geld oplevert!